Accident în lanţ pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Două persoane au fost rănite, iar pe carosabil se produc scurgeri de carburant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accidentmasinapolitierutierpieton

Circulaţia este restricţionată duminică, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate şase autovehicule.

UPDATE - Conform ISU Giurgiu, în accident au fost implicate şase autovehicule, în care se aflau 13 persoane. 

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. De asemenea, în sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Două femei, în vârstă de 45 şi 48 de ani, din autoturisme diferite, au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost preluate de echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, transmit oficiali ISU Giurgiu. 

Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor în zona unde a avut loc accidentul, deoarece sunt scurgeri de carburant pe partea carosabilă.

Traficul rutier, pe sensul către Capitală, a fost deviat de la km 23(A1) pe DC149 Bolintin Deal către Ciorogârla de unde se poate reintra pe A1 către Bucureşti.

La intrarea în Bucureşti se circulă în coloană, pe aproximativ 3 km.


Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul către Capitală, la kilometrul 22+100 de metri, în zona localităţii Bolintin Vale, jud. Giurgiu, s-a produs un accident în care au fost implicate şase  autovehicule. 

Circulaţia este restricţionată, circulându-se dirijat pe banda de urgenţă.

Se estimează reluarea circulaţiei în 45 de minute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite