Şeful Poliţiei Rutiere Cluj a fost suspendat din funcţie şi este cercetat penal din cauza neregulilor privind averea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Alexandru Mureşan, care până la mijlocul lunii februarie din acest an era adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, a fost suspendat miercuri, 19 iunie din funcţia de şef la Poliţia Rutieră deoarece este cercetat de procurori Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj că, ar fi încasat ilegal, timp de mai mulţi ani, bani pentru chirie de la IPJ Cluj, cu toate că avea o locuinţă.

Comisarul Alexandru Mureşan a fost suspendat azi din funcţia de şef al Serviciului de Circulaţie Rutieră fiind cercetat într-un dosar penal.

Acesta este acuzat că ar fi cumpărat mai multe terenuri pentru investiţii imobiliare şi fiindcă primea bani de chirie de serviciu de la IPJ deşi are propria locuinţă.

Comisarul Mureşan lucrează, acum, la Serviciul Cabinet şi nu are atribuţii de conducere. În locul său a fost numit, până se va clarifica situaţia, spun poliţiştii, comisarul Ambrozie Crişan.

În februarie 2013, adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, comisarul şef Alexandru Mureşan, era eliberat din funcţie - din cauza unor nereguli privind averea acestuia, spun unii - şi a fost numit şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj.

Unul dintre motive vehiculate pentru eliberarea acestuia din funcţie se referă la averea acestuia.

Mai puteţi citi şi:

Adjunctul şefului Poliţiei Cluj, „zburat“ la Poliţia Rutieră. Are o vilă de 300.000 de euro care nu apare în declaraţia de avere

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite