„Răsplată” pentru şoferul care şi-a lăsat Lamborghini-ul pe un loc destinat persoanelor cu handicap. „Au venit «hoţii»” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un Lamborghini precum cel ridicat la Cluj se apropie de 300.000 de euro. FOTO Arhivă Adevărul
Un Lamborghini precum cel ridicat la Cluj se apropie de 300.000 de euro. FOTO Arhivă Adevărul

Un clujean şi-a parcat bolidul în valoare de câteva sute de mii de euro pe unul dintre locurile rezervate persoanelor cu handicap. În scurt timp, a venit şi „răsplata”.

Maşina, un Lamborghini care costă peste 200.000 de euro nu a rămas însă prea mult timp parcată acolo. În scurt timp a maşina a fost observată de unul dintre angajaţii Poliţiei Locale. 

Conform procedurii standard, el a întocmit un proces verbal de constatare a situaţiei, a făcut câteva poze, după care a chemat unul dintre  echipajele speciale cu platforma  de ridicare şi transport. 

După câteva minute şi-a făcut apariţia unul dintre echipajele care se ocupă cu ridicarea maşinilor parcate ilegal, iar bolidul a fost urcat pe platformă şi dus în locul în care sunt depozitate maşinile parcate iniţial ilegal şi care au fost ridicate.

Întreaga scenă a fost surprinsă de un clujean, care a făcut câteva fotogtafii şi le-a postat pe grupul de Facebook Ridicări auto Cluj, colţul ghinionistului. „Au venit «hoţii»”, a fost mesajul ironic şi laconic care a însoţit fotografiile. 

lamborghini ridicat cluj
lamborghini ridicat cluj

Postarea nu a rămas fără răspuns. „Dacă îi zgârie jantele alea, bagă platforma la amanet”, a comentat cineva în aceeaşi notă. „De când aşteapta băieţii o astfel de jucărie ,sunt sătui de toate cojile pe care nu le mai revendică nimeni”, a scris altcineva. „De acum va trebui să meargă cu autobuzul acasă”, s-a amuzat o altă persoană.

Vă mai recomandăm şi:

Păţania unui turist român care a ridicat o dronă lângă turnul din Pisa. „Voia imagini cât mai sugestive”

Metoda ingenioasă prin care turiştii români sunt înşelaţi în Bulgaria. „Eroarea era de faţadă, să te facă de bani”

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite