Primăria Clujului va cumpăra 40 de autobuze noi cu circa 50 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca va achiziţiona 40 de autobuze noi pentru compania de transport în comun, de la o firmă poloneză care ca câştigat licitaţia. Administraţia locală va plăti pentru noile achiziţii aproximativ 50 de milioane de lei.

Primăria Cluj-Napoca anunţă că firma Solaris Bus & Coach Polonia a fost declarată câştigătoarea licitaţiei pentru cumpărarea a 50 de autobuze noi. Oferta firmei poloneze a fost de 49,6 milioane de lei fără TVA.

„Firma câştigătoare a acumulat 100 de puncte, conform punctajului întocmit pe baza criteriilor de atribuire. S-a avut în vedere perioada de garanţie, în acest caz trei ani/180.000 de kilometri, consumul de combustibil - 60,5 litri/100 de kilometri, costuri cu poluanţii şi valoarea raportului masă utilă/ masă maxim admisă“, se arată într-un comunicat.

Reprezentanţii primăriei au precizat că de licitaţie a fost interesată şi firma Mercedes Benz România SRL, însă oferta acesteia a fost respinsă fiindcă nu a depus documentele necesare în timp util.
„Oferta financiară a Mercedes Benz România SRL a fost de 50,5 milioane de lei fără TVA“, potrivit reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca.

Compania de Transport în comun din Cluj-Napoca are, momentan,  213 autobuze.

Mai puteţi citi:

VIDEO Sala Polivalentă din Cluj, mai scumpă cu fiecare an ce trece

În toamnă, Clujul ar trebui să aibă o Sală Polivalentă mai mare decât cea din Bucureşti

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite