Prețul promoțional al unei garsoniere de 16 metri pătrați din Cluj. „Dacă intră un țânțar în baie, stai la rând”

0
Publicat:

Clujul are cele mai scumpe proprietăți imobiliare, iar metrul pătrat pentru o locuință depășește în cele mai multe cazuri 2.500 de euro. Un clujean a găsit o garsonieră de 16 metri pătrați de vânzare la un preț sub media pieței și este tentat să o cumpere, ceea ce i-a amuzat pe internauți

Așa arată garsoniera de 16 metri pătrați. FOTO Reddit
Așa arată garsoniera de 16 metri pătrați. FOTO Reddit

Bărbatul pare decis să o cumpere, cu atât mai mult cu cât mica garsonieră se află într-o zonă ultracentrală, acolo unde în medie se plătește și o sumă ce depășește 3.000 de euro pentru un metru pătrat construit.

„Am găsit să cumpăr garsoniera asta de 16 mp la 30.000 de euro. Este situată ultracentral, în Cluj și datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție, lucru care mi-a atras atenția", a scris el pe Reddit, unde a postat și câteva fotografii.

Festival de ironii

Entuziasmul său nu e împărtășit și de ceilalți internauți. „Bunica lângă Cluj are pentru găini un coteț mai mare decât cotețul asta din postare”, a dat cineva start ironiilor.

Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală”, s-a distrat altul. „N-ai cum să faci așa ceva, ăla e un pod transformat în cușcă”, a adăugat altcineva. „În baie, dacă intri trebuie să ieși un pic” și „Zici că e generată de inteligența artificială” au fost alte ironii.

„Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”, a râs cineva. „Nu îți încap actele de CF în garsoniera asta”, a punctat altul. „Idee de afaceri, cumperi câteva cavouri in cimitir și le închiriezi ca locuințe. Marketing: Verdeață, vecini liniștiți, uneori vizitatorii vecinilor oferă mâncare gratuită, dacă sunteți religioși întotdeauna găsiti ușor preoți prin apropiere.”

Alții au fost mai serioși: „Felicitări pentru noua investiție. În cinci ani maxim îți scoți banii pe ea”, a scris cineva, completat imediat de un alt internaut: „Pe perioada Electric Castle și Untold.”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite