Peste 2000 de clujeni au admirat spectacolul „Lord of The Dance“, cel mai bun show de dans din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lord of The Dance a adus aseară, pentru a doua oară, la Cluj, magia dansului pe scena Sălii Sporturilor Horia Demian. Peste 2000 de spectatori care au aplaudat minute în şir dansatorii irlandezi.

Faimosul show cu renume mondial, Lord of The Dance, creat de însuşi Michael Flatley, a ajuns din nou în România în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania. Biletele s-au epuizat cu o săptămână înainte.

Spectatorii au fost prinşi timp de două ore în magia poveştii legendare irlandeze în care spiriduşul şi-a spus propriul vis şi a prezentat publicului o poveste de iubire între doi îndrăgostiţi, dar şi una de luptă între protagonistul Lord of The Dance şi antagonistul Don Dorcha, care s-au luptat în paşi de dans şi au arătat publicului imaginea perfecţiunii şi a pasiunii pentru dans.

Aflaţi în turneu internaţional, irlandezii care au dat viaţă poveştii pusă în paşi de dans de însuşi Michael Flatley au pus în faţa publicului clujean peste 7 ani de muncă îmbinaţi cu tot atâţia ani de succes.

image

FOTO: Hui Beniamin

„Lord of The Dance“ a fost declarat cel mai bun show de dans din lume.

Peste 2500 de spectatori au aplaudat, în 2012, show-ul lui Michael Flatley aflat atunci, în premieră, la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania.

De la Cluj, irlandezii se vor opri la Bucureşti, unde vor susţine un concert pe 14 martie, la Sala Palatului.

Mai puteţi citi:

Spectacolul Lord of The Dance din Cluj-Napoca se desfăşoară cu casa închisă

Bilete la preţ redus la „Lord of The Dance“

„Lord of the Dance“ şi Michael Flatley vin la Cluj, pentru a doua oară


 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite