Peripeţiile americanului care a vândut tot ce avea doar ca să fie cu iubita româncă. „Alungat de vameşi, fugărit de birocraţie, dar finalul a fost cu happy end” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benjamin şi Larisa au spus da şi sunt de acum soţ şi soţie. FOTO Dejeanul
Benjamin şi Larisa au spus da şi sunt de acum soţ şi soţie. FOTO Dejeanul

Un american îndrăgostit de o româncă din Dej (judeţul Cluj) a hotărât să se mute în România pentru a fi mai aproape de iubita lui. A venit chiar în România pentru a se căsători cu aleasa inimii, dar prima dată nu a fost lăsat să intre în ţară din cauza pandemiei. Nu a abandonat şi a revenit pentru marea sa dragoste, iar în pofida piedicilor care au urmat şi-a văzut visul împlinit.

Întâmplarea pare inspirată parcă dintr-un film de dragoste. Benjamin, un bărbat din Statele Unite, s-a îndrăgostit de Larisa, o tânără din Dej, iar pentru a fi lângă ea a decis să-şi vândă toate proprietăţile din America şi să lase totul în urmă pentru a se muta în România. Ajuns la destinaţie, Benjamin a avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută.

Autorităţile nu i-au permis să calce pe pământ românesc pentru că deplasarea sa din SUA nu ar fi avut un motiv justificabil. Şi chiar bărbatul a anunţat că venit ca să se căsătorească cu iubita lui româncă, a fost oprit în zona neutră a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, iar apoi obligat să se întoarcă în America.

Însă Benjamin nu a renunţat nicio clipă la planurile sale, chiar dacă a fost nevoit să mai aştepte până când a reuşit să le ducă la îndeplinire. Mânat de sentimentele sale, a revenit în ţară, dar pe cale terestră şi a reuşit de curând să ajungă la Larisa, la Dej, scrie Dejeanul. Aici a făcut cunoştinţă cu celebra birocraţie românească, de la acte traduse, copiate, avizate, semnate, contrasemnate si plimbate de la un birou la altul pentru a convinge autorităţile statului că îşi doreşte într-adevăr să se căsătorească.

Nu a scăpat de emoţii până în ultimul moment. Cu doar o zi înainte să-i expire viza de şedere în România şi să fie din nou expulzat, autorităţile române au acceptat să îi permită să se căsătorească cu Larisa. 

Vineri, 18 iunie, a fost ziua pe care cei doi îndrăgostiţi nu o vor uita niciodată. La Casa Căsătoriilor din Dej, în ofiţerului de stare civilă, cei doi au spus da şi au fost oficial declaraţi soţ şi soţie. „A fost alungat de vameşi şi fugărit de birocraţie, dar totul s-an terminat cu happy end”, a concluzionat un apropiat al Larisei. 

Vă mai recomandăm şi:

Păţania unui american care a decis să se mute la Cluj pentru a fi alături de iubită. „Şi-a vândut şi casa ca să ajungă aici”

Cioban român, ajuns ţintă pentru Mafia din Sicilia. Motivul pentru care mafioţii au jurat că îl vor ucide

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite