Păţania unui american care a decis să se mute la Cluj pentru a fi alături de iubită. „Şi-a vândut şi casa ca să ajungă aici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benjamin este disperat că nu poate să fie împreună cu iubita lui româncă. FOTO Captură video
Benjamin este disperat că nu poate să fie împreună cu iubita lui româncă. FOTO Captură video

Un american îndrăgostit de o româncă din Dej (judeţul Cluj) a hotărât să se mute în România pentru a fi mai aproape de iubita lui.

Întâmplarea pare inspirată parcă dintr-un film de dragoste. Benjamin, un bărbat din Statele Unite, s-a îndrăgostit de Larisa, o tânără din Dej, iar pentru a fi lângă ea a decis să-şi vândă toate proprietăţile din America şi să lase totul în urmă pentru a se muta în România. Ajuns la destinaţie, Benjamin a avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută.

Autorităţile nu i-au permis să calce pe pământ românesc pentru că deplasarea sa din SUA nu ar fi avut un motiv justificabil. Şi chiar bărbatul a anunţat că venit ca să se căsătorească cu iubita lui româncă, a fost oprit în zona neutră a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

„El şi-a vândut casa să vină aici, să mă ajute pe mine şi pe copilul meu. Asta era prima dată când ne puteam vedea. Ideea era să vină să ne căsătorim, nu avem cum, ne-am căsători şi în aeroport dacă se poate. Asta ne dorim", a povestit românca pentru reporterii Observator.

Interesant este că Benjamin a zburat fără probleme până în Germania, acolo unde a făcut escală. Când a plecat din Statele Unite, el avea şi un test PCR negativ făcut cu mai puţin de 24 de ore în urmă, însă regulile stării de alertă din România nu i-au permis să pună piciorul în ţară. Cetăţenii străini pot intra în România doar în anumite condiţii, iar motivul invocat de Benjamin nu a fost considerat suficient pentru a i se putea permite accesul în ţară.

În disperare de cauză, Benjamin şi Larisa au anunţat că sunt dispuşi chiar să se căsătorească în aeroportul din Cluj şi au apelat la serviciile unui avocat care să le susţină cazul în faţa autorităţilor, însă fără şanse de izbândă. Inflexibile, autorităţile l-au obligat pe Benjamin să plece înapoi, iar acum nu poate decât să aştepte schimbarea regulilor sau să o cheme pe iubita lui în Germania, pentru a fi împreună

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite