Oferte „last minute“ nesimţite la Cluj pe perioada Untold. La ce valoare infernală a ajuns în 2019 chiria pentru o garsonieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii care îşi pun la bătaie apartamentele pentru participanţii la cel mai mare festival din ţară au stabilit oferte „last minute” la preţuri exorbitante.

Pentru un apartament cu o cameră se cere 800 de euro pe durata celor 4 nopţi ale festivalului. „Studio în cartierul Mănăştur se închiriază la 800€ pentru perioada festivalului Untold capacitate 4 persoane, complet mobilat şi utilat. 5 kilometri distanţă la festival” - se arată în anunţul de pe un portal specializat. Practic este vorba despre o cameră împărţită în 3 zone: bucătăria, livingul cu canapea şi „dormitorul” - un colţ supraînălţat al încăperii unde a fost „amenajată” o saltea. În anunţ se mai arată că este vorba despre un „studio complet mobilat”. 

Imagine indisponibilă

Două camere „pentru pretenţioşi” la 900 de euro. 

Cei care doresc o cazare „pentru pretenţioşi” trebuie să plătească 900 de euro pe 4 nopţi pentru un apartament cu două camere aflat la 3,5 kilometri de locul unde se desfăşoară festivalul. Apartamentul este dotat cu mobilier nou şi pare bine întreţinut, dacă nu te deranjează că centrala a fost montată, cel mai probabil în mod ilegal, în living. În rest, chiria cerută este într-adevăr pentru pretenţioşi.  

Imagine indisponibilă

Trei camere se dau în chirie cu 4.500 de lei 

Pentru 4.500 de lei (aproape 1.000 de euro) se poate închiria un apartament cu 3 camere în zona Iulius Mall, iar pentru 1.200 de euro, un clujean îşi pune la dispoziţie casa de 300 metri pătraţi, cu living 3 dormitoare, 3 bai , dining, bucatarie, curte, garaj. Casa e în zona Auchan-Iris, la 2 minute de mijloacele de transport. 

Imagine indisponibilă

O casă de 300 mp se închiriază cu 1.200 de euro. 

O variantă alternativă ar fi rezervările pe Booking. Vineri după-masă, cea mai ieftină ofertă era un apartament în regim hotelier care se închiriază pentru două persoane cu 300 de euro. La hotelurile din oraş nu mai sutn locuri libere, se mai pot găsi însă apartamente în regim hotelier, pensiuni şi hoteluri, aflate la periferia oraşului. Preţurile sunt mai bune decât ofertele „last minute” ale clujenilor, cu precizarea că în apartamenetel scoase la închiriere pe OLX se pot caza mai multe persoane, împărţind astfel costurile.

Citeşte şi

Servicii sexuale pentru cazare la Untold: „Mi-ar plăcea să le privesc cum se joacă sau să fiu sclavul lor sau un masaj”

1.600 de euro chirie pentru un apartament de 3 camere cu ocazia Untold. La cort e mai ieftin, 60 de lei 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite