O echipă de la Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile cercetează cazul paraşutistului mort la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) a fost anunţat sâmbătă, 15 octombrie, în jurul roe 11.15 că în judeţul Cluj s-a produs un accident aviatic în urma căruia a murit un paraşutist.

O comisie de investigaţii de la Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) a ajuns sâmbătă, 15 octombrie, în judeţul Cluj, la locul unde a murit un paraşutist. Aceasta va cerceta cazul, va verifica echipamentul paraşutistului şi va derula o anchetă care să stabilească motivele care au dus la accidentul aviatic.

Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) a fost notificat în data de 15 octombrie 2016, în jurul orei 11:15, despre producerea unui accident aviatic între localităţile Luncani şi Luna din judeţul Cluj, în care a fost implicat un paraşutist. O echipă de investigatori din cadrul CIAS se deplasează la locul accidentului, este comunicatul CIAS postat sâmbătă pe site.

Mai puteţi citi:

Prietenii paraşutistului mort la Cluj, mesaje pe Facebook: „Suntem şocaţi“

Prietenii şi cunoştinţele lui Vlad Lupaş, paraşutistul care a murit azi la Cluj, au postat, pe reţelele de socializare, mesaje de susţinere a familiei acestuia.

Mărturia instructorului care a sărit din avion cu câteva secunde înaintea paraşutistului mort la Cluj: „Era unul dintre cei mai buni“

Doru Baciu, preşedintele Asociaţiei Club Sportiv Skydive Transilvania, instructor de paraşutism, spune că Vlad Lupaş i-a fost elev şi prieten, că era unul dintre cei mai buni paraşutişti de la club.

Cine era omul de afaceri găsit mort în Cluj, căruia nu i-a funcţionat paraşuta. „I s-a deschis accidental paraşuta de rezervă şi l-a scos din avion”

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit sâmbătă, 15 octombrie, pe marginea drumului de un şofer care a sunat la poliţie. Acesta murise la impactul cu solul, reiese din primele informaţii. La faţa locului sunt procurori care investighează cazul. Reprezentanţii clubului de unde a zburat spun că tânărului i s-a deschis accidental paraşuta de rezervă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite