Prietenii paraşutistului mort la Cluj, mesaje pe Facebook: „Suntem şocaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii şi cunoştinţele lui Vlad Lupaş, paraşutistul care a murit azi la Cluj, au postat, pe reţelele de socializare, mesaje de susţinere a familiei acestuia.

Prietenii şi cunoştinţele lui Vlad Lupaş, paraşutistul mort azi la Cluj, au trimis mesaje de susţinere familiei pe reţelele de socializare. 

„Suntem şocaţi de această veste fulgerătoare. Vlad a fost ca un frate pentru mine şi mulţi alţii din mulţimea de prieteni pe care îi avea. "Polly" ..... aşa îmi zicea. Era singurul prieten care îmi spunea aşa de drag:). Aşteptam cu aşa mult drag să ne revedem la întâlnirea de 10 ani de la sfârşitul liceului. Cuvintele sunt prea puţine să exprime durerea care o simţi Andreea. Tu, tot timpul, ai fost o persoană puternică. Sunt sigur că Dumnezeu te va călăuzi şi te va alina. Ne rugăm în numele lui Isus peste voi. Vă iubim. Paul şi Eliza“, este mesajul lui Paul Bara.

„Andreea, suntem alături de voi. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Rămâne gândul că Vlad este viu în ceruri, unde Isus l-a primit cu braţele deschise. Ne rugăm ca Dumnezeu să te întărească şi vă oferim ajutorul în orice aveţi nevoie!“, scrie Marinela Tomoiagă.
 

image

Mai puteţi citi:

Mărturia instructorului care a sărit din avion cu câteva secunde înaintea paraşutistului mort la Cluj: „Era unul dintre cei mai buni“

Doru Baciu, preşedintele Asociaţiei Club Sportiv Skydive Transilvania, instructor de paraşutism, spune că Vlad Lupaş i-a fost elev şi prieten, că era unul dintre cei mai buni paraşutişti de la club.

Cine era omul de afaceri găsit mort în Cluj, căruia nu i-a funcţionat paraşuta. „I s-a deschis accidental paraşuta de rezervă şi l-a scos din avion”

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit sâmbătă, 15 octombrie, pe marginea drumului de un şofer care a sunat la poliţie. Acesta murise la impactul cu solul, reiese din primele informaţii. La faţa locului sunt procurori care investighează cazul. Reprezentanţii clubului de unde a zburat spun că tânărului i s-a deschis accidental paraşuta de rezervă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite