Mixich: „E posibil să stârnesc un mic jihad, dar zona centrală a Iaşiului e mai frumoasă, mai curată şi mai prietenoasă decât zona similară a Clujului”

0
0
Centrul înverzit al Iaşiului. FOTO: Vlad Mixich
Centrul înverzit al Iaşiului. FOTO: Vlad Mixich

Expertul în poltici publice de Sănătate, Vlad MIxich, este de părere că centrul Iaşiului este „mai frumos, curat şi prietenos” comparativ cu zona centrală Clujului.

„Ştiu că e posibil să stârnesc un mic jihad aici dar, cu 0 implicare emoţională, vă informez că zona centrală a Iaşiului e mai frumoasă, mai curată şi mai prietenoasă decât zona similară a Clujului. Oricât de intensă moda şi marketingul, aceasta este realitatea obiectivă.

Now, let the fight games begin”, scrie Vlad Mixich pe pagina lui de Facebook. 

Postarea a avut peste 800 de comentarii: 

„Ambele au centre frumoase. Iaşiul este mai aerisit. Clujul mai înghesuit. Dar după ce ieşi din zona aia un plus pentru Cluj.Mie îmi place mai mult centrul Oradei. Sau Braşov”, a comentat Adi 

„Serios? N-am ştiut, dar ma bucur sa aud /citesc asta (ieşeancă fiind). Clujul are insa multe alte plusuri fata de Iaşi, la alte capitole” - Delia

„Lumea nu alege Clujul pentru spatiile verzi din centru” - a susţinut Dana.

Vă mai recomandăm 

Comparaţia Cluj - Timişoara, prin ochii unui sociolog bucureştean: Fata spumoasă, corporatista cuminte şi iubitul „de invidiat”

Duelul celor trei capitale: Cluj vs. Timişoara vs. Iaşi

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite