Manelistul Culiță Sterp și-a distrus mașina: era beat și a fugit de polițiști. Momentul impactului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manelistul Culiță Sterp și-a distrus mașina într-un accident produs la Cluj. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și a fugit de la locul accidentului, fiind prins mai apoi de polițiști.

Manelistul a intrat cu viteză în intersecția străzilor Eroilor cu Piața Avram Iancu, din centrul municipiului Cluj-Napoca și s-a izbit de o mașină care circula regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. 

La volanul autoturismului care circula regulamentar se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat. În urma testelor cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins ulterior de polițiști, iar agenții au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

FOTO dejeanul.ro
FOTO dejeanul.ro

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite