Lăutarul Irinel Buneață din Buzău, decedat la o zi după accidentul de pe E85. Avea 28 de ani VIDEO

0
Publicat:

A decedat una dintre victimele accidentului de marți dimineață, 15 noiembrie, de lângă localitatea buzoiană Costești. Irinel Buneață avea 28 de ani, era căsătorit și avea un băiețel.

Irinel Buneață era apreciat în comunitate. FOTO Facebook
Irinel Buneață era apreciat în comunitate. FOTO Facebook

Irinel Buneață este plâns de familie, prietenii și vecinii săi din Glodeanu Sărat, precum și de întreaga breaslă a muzicanților din Buzău. Irinel era un lăutar apreciat și tocmai intrase ca vocalist într-o formație din București.

El a ajuns la spital marți dimineață, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, produs pe E85, supranumită „șoseaua morții”. Era internat la Terapie Intensivă, unde medicii au încercat toată noaptea să îl salveze, însă în cursul zilei de miercuri, 16 noiembrie, a decedat.

Tânărul a primit marți dimineață, înainte de ora 6, un telefon de la amicul său, Viorel Borcea, pentru a-l ruga să îl ajute la remedierea unei mașini căreia i se stricase cutia de viteze în mers. Potrivit unui apropiat al tânărului, Irinel s-a trezit, s-a îmbrăcat și, înainte să iasă pe ușă, a mers să-și sărute soția și copilul.

„A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe. A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat”, a declarat pentru „Adevărul“ un apropiat al familiei Buneață.

Marți dimineață, Irinel și Viorel se aflau în mașina Opel Tigra cu care tânărul venise din Glodeanu Sărat. Aceasta a fost oprită pe acostamentul consolidat al drumului european 85, în spatele mașinii care avea probleme la cutia de viteze. Pentru că era foarte frig la acea oră, șoferii au intrat în Tigra cu intenția de a se încălzi. Ei îl sunaseră între timp pe un amic comun, pentru a-i cere ajutorul.

La scurt timp, un camion care venea dinspre București i-a lovit cu putere. Apoi, mașina în care se aflau Irinel și Viorel a fost izbită de un al patrulea autoturism care circula în spatele camionului. Victimele au ajuns la Spitalul Județean Buzău, unde tânărul Irinel Buneață avea să moară câteva ore mai târziu.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite