Mandorlini schimbă tactica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul de pe banca tehnică a CFR-ului va trimite doi atacanţi în teren la Craiova, de teama unui rezultat negativ.Şefii sunt nemulţumiţi de randamentul echipei şi au discutat cu Mandorlini pentru a-l convinge să joace mai ofensiv

La fel ca în urmă cu doi ani, când a câştigat primul titlu de campioană din istoria clubului, CFR este obligată să transpire până în ultima etapă pentru a-şi aconta din nou primul loc. Desprinsă la un moment dat în câştigătoare aproape sigură a competiţiei interne, echipa din Gruia s-a încurcat, total neaşteptat, în ultimele două întâlniri şi Liga 1 are parte de un final pe muchie de cuţit. La Ploieşti, clujenii au pierdut, pentru ca în etapa precedentă să se încurce şi pe teren propriu, în faţa Vasluiului, una dintre echipele care încă mai speră la titlu.

Tensiunea a atins cote alarmante în Gruia, iar Iuliu Mureşan i-a cerut lui Mandorlini să schimbe ceva în jocul echipei, dacă vrea să câştige titlul. Pentru prima oară, şeful din Gruia nu a ezitat să-şi critice public antrenorul, nemulţumit de sistemul de joc pe care l-a folosit italianul în partida cu moldovenii.

„Am jucat exagerat de defensiv. Este bine că nu luăm gol, apărarea noastră a fost de foarte puţine ori depăşită în acest retur, dar avem nevoie de consistenţă şi în atac. Nu poţi să iei titlul dacă nu înscrii. E cam puţin un singur atacant, chiar dacă mijlocaşii îi crează culoare favorabile. CFR şi-a obişnuit fanii cu un joc frumos, ofensiv şi aşa ar trebui să fie mereu“, a spus acesta.

Bud şi Kone, pregătiţi să spargă defensiva olteană

Cristi Bud s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune transferuri ale acestui an în fotbalul românesc. Atacantul adus de la Mediaş a înscris de cinci ori, la fel ca şi Kone, care a bifat aproape întregul sezon. Aşteptările de la fotbalistul pentru care Paszkany a plătit 700.000 de euro sunt mari, dar pentru a avea parte de realizări notabile, acesta are nevoie de susţinere.

Dacă în meciurile trecute Mandorlini a folosit un sistem cu un singur atacant, astăzi, la Craiova, acesta îi va trimite în teren pe Kone şi Bud din primul minut. CFR pleacă din postura favoritei clare în acest meci, craiovenii fiind măcinaţi de scandaluri interne şi grija retrogradării în eşalonul secund.

Eugen Trică, un component de bază al CFR-ului pe vremea lui Ioan Andone, revenit la Craiova, a fost bănuit de patronul Adrian Mititelu că ar putea favoriza o victorie a clujenilor, lucru care a dat naştere unui scandal uriaş în Bănie. Trică s-a certat cu patronul, iar apoi a fost demis din postul de antrenor interimar. Chiar şi în aceste condiţii, cu gândul retrogradării, oltenii promit un meci mare, care să-i scape de emoţii. Întâlnirea este programată pentru ora 16.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite