Lucrările lui Nicolae Maniu, elemente de show la Balul Operei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Balului Operei, eveniment ce va avea loc la Cluj-Napoca în data de 19 februarie, de la ora 18.00, vor folosi ca element de decor şi spectacol şapte din creaţiile celebrului pictor clujean, Nicolae Maniu. Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, iar preţul acestora este cuprins între 150 şi 250 de lei.

Cele mai spectaculoase dintre picturile acestuia vor fi imprimate supradimensional şi vor fi folosite ca elemente de show, în cea de-a doua parte a evenimentului. „Ele vor avea şi rol de spectacol, dincolo de decor, pentru că se vor mişca, va fi ceva inedit şi interesant”, a declarat Matei Miko, producătorul spectacolului.

Creaţii teatrale

Nicolae Maniu s-a arătat încântat de propunerea utilizării în acest scop a creaţiilor sale, regretând că nu va fi în ţară pentru a vedea rezultatul implementării acestui concept. „E pentru prima dată când lucrările mele sunt folosite altfel. Sunt curios ce va ieşi. Am ales cele mai spectaculoase dintre lucrări, cu personaje care ies din tablou. Noroc că am astfel de piese, care se pretează pentru o scenă de teatru”, a declarat pentru Adevărul Nicolae Maniu.

Gazdele balului vor fi cântăreaţa Corina Chiriac şi editorialistul Rareş Bogdan. Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, iar acestea pot fi achiziţionate la biroul de informaţii din Iulius Mall, la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional, dar şi pe bilet.ro. Preţul acestora e cuprins între 150 şi 250 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite