Incendiu într-un parc industrial din Cluj-Napoca. O persoană a fost rănită

0
Publicat:

Într-o hală de 1.000 de metri pătraţi din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca, a izbucnit un incendiu puternic marţi seară.

Peste 70 de pompierii au luptat cu focul Arhivă Adevărul
Peste 70 de pompierii au luptat cu focul Arhivă Adevărul

Peste 70 de pompieri din cadrul Detaşamentelor 1, 2, Turda, Punctul de lucru Floreşti şi Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă ale judeţelor Alba şi Sălaj au acționat cu nouă autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări, două ambulanţe SMURD şi două autocisterne din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Focarele incendiului au fost limitate, astfel încât nu mai există pericol de propagare la vecinătăţi şi se acţionează în continuare pentru lichidarea acestora.

„A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, unde funcţionau o linie de producţie mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse şi spaţii administrative“, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Un bărbat a solicitat asistenţa unui echipaj SMURD de la faţa locului, el prezentând o plagă la nivelul degetelor unei mâini. Ulterior, pacientul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Tetarom SA precizează faptul că hala nu aparţine companiei Tetarom ci este proprietatea unei societăţi comerciale care deţine terenul în concesiune. Aceasta la rândul ei a subînchiriat jumătate din suprafaţă unei alte societăţi.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri