Grevă spontană la Finanţele din Cluj. Angajaţii sunt nemulţumiţi că nu s-au mărit salariile în teritoriu, ci doar în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grevă spontană a avut loc, în această dimineaţă, la ANAF Cluj-Napoca. Motivul protestului este faptul că săptămâna trecută a fost mărit salariul angajaţilor din aparatul central al ANAF, al Ministerului Finanţelor, al serviciilor Antifraudă şi Achiziţii Publice, iar în teritoriu nu s-a aplicat această măsură, deşi Ordonanţa de Urgenţă 47 o prevede.

Angajaţii ANAF din Cluj-Napoca au organizat marţi, 3 noiembrie, o grevă spontană prin care şi-au manifestat nemulţumirea de faptul că Ordonanţa de Urgenţă 47, dată săptămâna trecută, s-a aplicat doar celor din aparatul central al ANAF, al Ministerului Finanţelor, al serviciilor Antifraudă şi Achiziţii Publice. Potrivit acelei ordonanţe, spune purtătorul de cuvânt al ANAF Cluj, Gligor Gavriş, mărirea salarială s-a făcut cu 25 de clase. Aceasta înseamnă o creştere salarială cu 62%.

Proteste similare s-au organizat în toate centrele regionale ANAF din ţară şi vor mai fi organizate dacă liderul lor de sindicat de la Bucureşti nu va ajunge la un numitor comun cu conducerea ANAF.

Mai puteţi citi: 

Poliţiştii locali din Focşani, la conciliere după ce li s-a respins organizarea unei greve

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite