FOTO Inelul pe care şi-l doreşte orice femeie şi se asortează cu orice haină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Verighete FOTO: Florina Pop
Verighete FOTO: Florina Pop

O noutate în materie de bijuterii pentru reprezentantele sexului frumos a adus-o designerul Diana Bişinicu la târgul ”Nuntă la palat”, din weekendul trecut, de la Cluj. Este vorba de verighetele care iau culoarea hainelor cu care doamnele sau domnişoarele sunt îmbrăcate. Aceasta e posibil datorită unor zig-zaguri de pe suprafaţa bijuteriilor.

Unul dintre standurile mereu pline de vizitatori ale târgului ”Nuntă la palat”, organizat weekendul trecut în pitorescul Muzeu de Artă din Cluj, a fost cel al Dianei Bişinicu, cunoscută publicului român mai mult din ipostaza de cântăreaţă, nu din cea de designer.

”Verighetele îşi schimbă culoarea în funcţie de lumina ambientală. De unde ideea asta? Pur şi simplu mi-am dorit ca toate clientele mele să-şi poată asorta bijuteriile cu hainele. Noi, femeile, suntem condiţionate în funcţie de ceea ce purtăm. Ne placem şi aurul galben, şi aurul alb, dar nu întotdeauna putem să asortăm verigheta. Am considerat că este cazul să creez o verighetă care să schimbe nuanţa şi să se potrivească cu absolut toate culorile de bijuterii pe care le avem”, spune Diana Bişinicu pentru ”Adevărul”.

Verighetele ce-şi schimbă culoarea sunt din aur de 14 sau de 18 carate. ”Acest efect (n.r. al schimbării culorii) e dat de nişte zig-zag-uri foarte mici şi foarte fine. Ele permit schimbarea culorii în funcţie de lumină şi permit ca bijuteria care să se asorteze cu orice purtăm”, explică artista.

O astfel de verighetă costă de la 3.500 de lei în sus. Cei interesaţi pot să le admire, şi să comande, după caz, de pe site-ul colecţiei de verighete Charleroi.

verighete ce-si schimba culoarea foto

Afacerea cu bijuterii a început-o în 2010. ”Venise criza. Am vrut să fac ceva care să meargă în orice anotimp, în orice perioadă indiferent că e criză sau nu. Şi atunci m-am gândit că verighetele se vor vinde tot timpul pentru că tot timpul lumea se căsătoreşte”, spune ea. De 13 ani este artistă, a început să cânte cu trupa Pops, apoi din 2006, de când trupa s-a destrămat, a cântat singură. Cântă şi azi împreună cu trupa sa de 10 instrumentişti. ”Sunt şi femeie de afaceri de la 21 de ani când am început cu un magazin de perdele şi draperii. Apoi am deschis un alt magazin de perdele şi draperii”, adaugă ea. Însă cea mai mare realizare a ei, afirmă artista, este fetiţa sa de 3 ani, Riana.

”Facem la comandă ce-şi doresc clienţii noştri. Nicio bijuterie nu e la fel. Fiecare femeie e unică în felul ei, la fel şi bijuteria”, încheie Diana Bişinicu.

Mai puteţi citi:

La ce mai sunt bune ziarele. Un artizan transformă literele în podoabe

Carmen Orăşanu transformă ziarele, pliantele şi afişele în podoabe şi le vinde, alături de lucrările altor 50 de artizani din tara într-un loc numit Oranjerie, unde ambianţa, stilul vintage, culorile şi portocalii desenaţi pe pereţi te duc cu gândul la copilărie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite