Dacii iau Clujul cu asalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia va avea loc în Pădurea Făget. FOTO: organizatori
Competiţia va avea loc în Pădurea Făget. FOTO: organizatori

Pădurea Făget va găzdui, pe 7 septembrie, o competiţie cu obstacole destinată tuturor celor ce doresc să pornească într-o aventură care le va testa limitele fizice şi psihice. Evenimenutl organizat de clubul sportiv „Clujul pedaleaza” se numeşte „Asaltul dacilor”.

“<<Asaltul Dacilor>> este o competiţie cu obstacole destinată tuturor celor ce doresc să pornească într-o aventură care le va testa limitele fizice şi psihice, este o întâlnire cu natura, o reînviere a vremurilor eroice în care geto-dacii erau recunoscuţi ca războinici puternici şi curajoşi. Evenimentul îi va arunca pe competitori de pe canapea direct în mijlocul aventurii. O cursă condimentată cu multe obstacole, ce îi va obliga pe participanţi să îşi înfrunte frica şi slăbiciunile, dar şi să ia decizii în timp rapid. Ingeniozitatea , inteligenţa şi rezistenţa fizică vor fi armele cu care se va ajunge la finish”, susţin organizatorii.

Decebal şi Burebista

Competiţia este structurată pe două nivele, în funcţie de dificultate:: “Decebal” (trase scurt) şi ”Burebista” (traseul lung) la care puteţi participa fie în echipa (ştafetă) fie individual. Înscrierile în competiţie se fac pe www.asaltuldacilor.ro. „Va fi cel mai îndrăzneţ lucru pe care îl poţi face pentru a te autodepăşi. Asaltul Dacilor e mai mult decât o simplă alergare. Este o experienţă! O amintire ce va avea un ecou în eternitate”, arată orgaizatorii. Programul este următorul: sâmbătă ,6 septembrie, orele 16.00 – 19.00 - înscrieri şi preluări pachete la Roata Făget. Duminica, 7 septembrie, orele 08:00 – 10:00 înscrieri şi preluări pachete, iar de la ora 11.00 se dă startul. 

Citeşte şi

La Cheile Turzii, cea mai vizitată zonă din judeţul Cluj, se organizează o competiţie sportivă de escaladă şi mountainbike

Concursurile care îi ajută pe studenţii talentaţi să-şi ia zborul spre multinaţionale

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite