Consiliere psihologică pentru medicii copleşiţi de lupta cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Consiliere Psihologică al Universităţiia de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj e deschis pentru profesioniştii din sănătate, cărăora le oferă suport psihologic

Reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” (UMF) din Cluj au anunţat că vor spriji în această perioadă personalul medical prin specialiştii din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică.

Echipa este formată din cadre didactice ale universităţii, profesionişti în domeniul sănătăţii mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00.

„Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiştii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea şedinţelor de consiliere în termen de maximum 12 ore. Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro. Pentru situaţiile urgente survenite în intervalul orar 20:00-7:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200”, au informat reprezentanţii UMF Cluj.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite