Pink, noi detalii despre lupta fiului său cu COVID-19: „Am plâns şi m-am rugat mai mult ca niciodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pink şi fiul ei, Jameson, au avut coronavirus FOTO Instagram
Pink şi fiul ei, Jameson, au avut coronavirus FOTO Instagram

Cântăreaţa americană Pink (40 de ani) a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fiului său în vârstă de trei ani, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, şi a vorbit despre lupta pe care au dus-o amândoi cu boala.

Săptămâna trecută, Pink a dezvăluit că ea şi fiul ei, Jameson, au fost testaţi pozitiv cu COVID-19 după ce au prezentat simptome specifice virusului. 

Ulterior, ea a revenit cu detalii despre starea lor de sănătate, mărturisind că atât ea, cât şi fiul său, „se simt mai bine“, însă nu s-au recuperat complet, după ce au fost „foarte, foarte bolnavi“, scrie Daily Mail.

„Sper că vom ieşi din impas, dar acest lucru este ca un rollercoaster. Chiar când crezi că eşti mai bine, se întâmplă altceva“, a explicat cântăreaţa.

Pink a mărturisit că a plâns şi s-a „rugat mai mult ca niciodată“ în perioada în care ea şi fiul ei au luptat cu simptomele provocate de COVID-19. 

„Au fost multe nopţi în care am plâns şi niciodată nu m-am rugat mai mult în viaţa mea. E amuzant, dar la un moment dat i-am crezut (pe medici, la începutul pandemiei - n.r.) atunci când ne-au promis că va fi în regulă copilul nostru. Acest lucru nu este garantat. Nimeni nu este în siguranţă“, a afirmat ea în cadrul unui live pe Instagram.

Pink a vorbit şi despre fiica ei cea mare, Willow (8 ani), dar şi despre soţul ei, Carey Hart, mărturisind că cei doi se simt bine: „Jameson a fost foarte, foarte bolnav. În ultimele trei săptămâni, am ţinut un jurnal cu simptomele lui şi ale mele. După trei săptămâni, el încă are temperatură de 37,7 grade. A fost un roller coaster pentru amândoi, dar Carey şi Willow sunt perfect în regulă“.

image

Pink a făcut un live pe Instagram, unde a vorbit despre coronavirus FOTO Daily Mail

Pink a anunţat că donează 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund din oraşul ei natal, Philadephia. Statul  Pennsylvania a raportat peste 8.570 de cazuri de infectare şi mai mult de 100 de decese, potrivit Centers for Disease Control. Cântăreaţa oferă alţi 500.000 de dolari fondului de urgenţă iniţiat de primarul oraşului Los Angeles.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri