Concluzia unui actor care a comparat restaurantele din Cluj cu cele din Braşov: „E ca-n Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, hoţi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Unsplash
FOTO Unsplash

Actorul Bob Rădulescu a avut curiozitatea să compare preţurile din restaurantele din centrul Braşovului cu cele din Cluj.

Bob Rădulescu a vizitat zilele trecute Braşovul şi s-a arătat surprins de preţurile din restaurante. Actorul spune că o masă la un restaurant în centrul Braşovului este mai ieftină decât cea de la o gheretă „hispsterască” din Cluj, fără a mai vorbi de restaurantele clujene care sunt mult mai scumpe.

În opinia sa, preţurile din Cluj sunt mult mai mari şi din cauză că chiriile sunt cu adevărat uriaşe, cele mai mari din ţară, de departe. Într-o postare pe Facebook, actorul a dat câteva detalii.

„Sunt în Piaţa Sfatului, în miezul Braşovului, la un restaurant cochet cu terasă şi e plin de turişti români şi străini în jurul meu. Atmosfera-i faină, vremea e superbă, lumea bună, mâncarea şi serviciile excelente, iar preţurile...

Măi copii...de banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj la oricare dintre festivalurile de stradă, cu food, cu street, cu food van, cu food truck, aşadar de banii daţi la Braşov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească...ohohoho...o grămadă de bineţe.

Dar, stai! ...Bineţe la farfurie de carton sau plastic, cu tacâmuri de unică folosinţă, dusă de mine la masa din scânduri pe care mi-aş fi şters-o înainte să mănânc, după care mi-aş fi dus singur resturile la tomberon, dar no...bineţe de fineţe de fiţe de Cluj, nu?

Pe cuvântul meu că mă uit la unele preţuri, la unii proprietari şi la afacerile lor din Cluj şi mă întreb dacă nu cumva oraşul comoară are numele inspirat de la legenda lui Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, de hoţi.

Mă rog, hoţi şi proşti, că e nevoie de tandemul ăsta ca să poţi vorbi de un oraş comoară”, a scris Rădulescu pe Facebook.

Vă mai recomandăm şi:

Constatarea amară a unui turist care a comparat preţurile din România cu cele din Grecia. „Măcar ne-au dat bon pe japcă”

Păţania unui român care a mers cu maşina în Grecia. „Numai reparaţia mă costă 10.000 de lei”

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite