Armata americană, în spectacol la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armata americană susţine primul spectacol în sală din această toamnă la Braşov FOTO adevărul
Armata americană susţine primul spectacol în sală din această toamnă la Braşov FOTO adevărul

Orchestra şi Corul Armatei Americane fac la Braşov trecerea din acest an de la spectacolele în aer liber la cele în spaţii închise

Reîntoarcerea în sală a Filarmonicii Braşov înseamnă un spectacol cu totul deosebit: Orchestra şi Corul Forţelor Terestre din Statele Unite ale Americii vor oferi un recital publicului braşovean. Pentru ca toată lumea să se bucure de evenimentul care va avea loc la Sala Patria, în 3 septembrie, intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile. 

Pe întreg parcursul verii, Filarmonica Braşov a susţinut concert în aer liber pentru ca un număr cât mai mare de melomani să poată asista la spectacole. Totuşi, chiar şi după ce armata americană va da semnalul revenirii spectacolelor în spaţiile închise, va mai exista un spectacol în aer liber. 

În 9 septembrie, de la ora 19:00, cvartetul Unissono va susţine un spectacol în cartierul Avantgarden 3 şi va pune capăt sezonului desfăşurat în spaţii deschise. Până în data de 22 septembrie vor mai exista evenimente la Sala Patria, iar în 23 septembrie va începe oficial stagiunea 2021 – 2022. 

Noua stagiune se va deschide cu un concert simfonic extraordinar, care îl va avea ca solist pe Gabriel Croitoru (cioară) şi ca dirijor pe maestrul Horia Andreescu. Luna septembrie se va încheia cu un al doilea concert simfonic, de această dată dirijat de Radu Postăvaru, în care solistul Radu Torlontano va cânta la alphorn.

Vă mai recomandăm:

Timpul s-a oprit în loc la Primăria Braşov: ceasul prin satelit, montat în urmă cu doi ani, ars de un fulger

Femeile din Gârcini, cea mai mare comunitate de romi din Europa, învaţă să navigheze pe Internet

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite