Compania italiană DeLonghi va angaja 170 de persoane pentru fabrica din Jucu, judeţul Cluj

0
0
Fabrica DeLonghi de la Cluj. FOTO: prefecturacluj.ro
Fabrica DeLonghi de la Cluj. FOTO: prefecturacluj.ro

Producătorul italian de electrocasnice DeLonghi vrea să angajeze 170 de persoane pentru fabrica din comuna Jucu, judeţul Cluj, organizând, miercuri, o acţiune de recrutare de personal.

Luminiţa Todor, specialist în recrutare personal în cadrul DeLonghi, a declarat, corespondentului Mediafax, că viitorii angajaţi vor avea asigurat transportul gratuit până la fabrică.  "DeLonghi organizează, miercuri, o acţiune de recrutare de personal pentru fabrica din comuna Jucu. Căutăm montatori electromecanici, adică operatori de linie care asamblează produsele companiei. Intenţionăm să angajăm 170 de persoane din zonele limitrofe comunei Jucu cărora le asigurăm transport gratuit până la fabrică. Miercuri este proba de interviu, în urma căreia se vor selecta persoanele care vor fi angajate. În prezent, la DeLonghi Jucu lucrează 900 de persoane", a spus Todor.

Investiţie de 30 de milioane de euro

DeLonghi a cumpărat în 2012 fabrica Nokia din Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judeţul Cluj, anunţând că va angaja între 600 şi 1.000 de persoane. La începutul anului 2013, compania a început producţia, fiind asamblate espresoare de cafea de uz casnic. În acelaşi an, compania a anunţat extinderea facilităţilor de producţie şi construirea celei de-a doua hale, în care se fabrică diverse componente pentru espresoarele de cafea produse în prima fabrică. Investiţia companiei DeLonghi din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro.

Citeşte şi

Compania DeLonghi a început producţia de electrocasnice la Jucu, unde a fost Nokia

Producătorul de electrocasnice De'Longhi va investi 30 de milioane de euro si va angaja 1000 de oameni la Cluj

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite