Clujul nu va rămâne cu gunoiul în stradă. Deşeurile menajere ale clujenilor se vor transporta  la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Închiderea gropii de la Pata Rât a aruncat Clujul într-o criză.
Închiderea gropii de la Pata Rât a aruncat Clujul într-o criză.

Clujul nu va rămâne, cel puţin în următoarele trei luni, cu gunoiul în stradă. După închiderea gropii de gunoi Pata Rât, deşeurile au fost transportante la Alba, iar din 15 iulie, vor ajunge la Oradea.

După închiderea gropii de la Pata Rât, deşeurile clujenilor au fost transportate la Alba. Rampa de gunoi de aici se va închide din 15 iulie. Primăria municipiului Cluj-Napoca a încheiat un parteneriat cu Primăria municipiului Oradea, în vederea depozitării pentru următoarele 3 luni a deşeurilor rezultate din gunoiul menajer şi stradal al municipiului Cluj-Napoca în depozitul ecologic gestionat de către Eco Bihor în municipiul Oradea.

9.000 de tone de deşeuri

În urma discuţiilor iniţiate cu municipalitatea orădeană, acest parteneriat va fi pus în practică începând cu data de 15 iulie 2015 şi se referă la o cantitate totală de 9.000 de tone de deşeuri produse la Cluj-Napoca pe lună.

„Mulţumim Primăriei Oradea pentru sprijinul acordat în aceste momente dificile şi sper ca timpul astfel câştigat să fie utilizat responsabil de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj pentru a soluţiona problema deşeurilor clujenilor, conform soluţiilor propuse de către autorităţile naţionale pentru protecţia mediului şi anume prin construirea unei rampe temporare de depozitare a deşeurilor pe actualul amplasament al Centrului Integrat pentru Gestiunea Deşeurilor” a declarat primarul Emil Boc.

Citeşte şi

Rampa de gunoi a Clujului a fost închisă pe termen nelimitat. Ce zic autorităţile: ”E o criză iminentă. Poate numai din inconştienţă încă nu s-a rezolvat”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite