CLUJ: Arestaţi pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane suspecte de comiterea mai multor infracţiuni cu consecinţe deosebit de grave au fost arestate, ieri, de judecătorii Tribunalului Cluj.

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, cu sprijinul ofiţerilor DGIPI şi SRI Cluj au demarat o serie de activităţi în vederea destructurării unei reţele specializate pe înşelăciune, care activa în judeţul Cluj.

Astfel, potrivit sesizărilor primite, poliţiştii au constatat că mai multe persoane, în decursul anilor 2009-2010, se prezentau la diferite societăţi comerciale ca fiind reprezentanţii unor firme de transport. Folosind documente false de înregistrare fiscală, autovehicule cu numere false, dar şi acte de identitate false privind şoferul şi ale delegatului, preluau mărfurile după care plecau.

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii din cadrul IPJ Cluj, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Insepctoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Cluj, i-au prins pe suspecţi în urma unui flagrant organizat în locaţia unde aceştia comercializau mărfurile furate. Şase persoane au fost reţinute pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, judecătorii Tribunalului Cluj au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Persoanele care au vârstele cuprinse între 30 – 52 de ani se află în prezent în arestul IPJ Cluj. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor membrilor grupării. După finalizarea anchetei aceştia vor fi trimişi în judecată fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, complicitate la înşelăciune, uz de fals, instigare la înşelăciune, instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite