Cel mai cunoscut baschetbalist român acuză: „Federaţia Română de Baschet nu ajută la dezvoltarea sportului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai cunoscut baschetbalist român, Ghiţă Mureşan, a fost şi anul acesta prezent la tabăra de vară din Cluj pe care a organizat-o cu scopul de a împărtăşi tinerilor din secretele sportului. Mureşan a spun că Federaţia Română de Baschet nu face nimic pentru dezvoltarea sportului în rândul tinerilor.

Cel mai cunoscut baschetbalist român, prezent la Cluj cu ocazia „Ghiţă Mureşan Summer Camp 2013”, a criticat dur Federaţia Română de baschet: “Pentru copii e un foarte mare dezavantaj. Eu spun lucrurilor pe nume. Aş putea să povestesc lucruri frumoase de federaţie, dar hai să spunem lucrurilor pe nume. Poate că sunt oameni care  când mă vor auzit că spun despre sistem că e prost şi că Federaţia nu ajută la dezvoltarea baschetului nu vor fi de acord, dar nu au cum să mă contrazică pentru că n-au exemple”. Managerul general al Federaţiei, Horia Păun, nu a putut fi contactat pentru reacţii. Directorul de comunicare al Federaţiei, Tiberiu Rist, nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Mureşan. 

Le insuflă copiilor dragostea pentru baschet

In perioada 18-21 august 2013, 120 de copii participă la „Ghita Muresan Summer Camp 2013”, desfasurat in Cluj-Napoca, la Centrul Comercial Polus Center. "Revin cu acelasi entuziasm acasa in fiecare vara. Aceste cursuri sunt forma mea de a da ceva inapoi baschetului pentru tot ce mi-a oferit el de-a lungul anilor. Clujul e locul de unde am pornit si de aceasta am ales ca de fiecare data sa imi tin cursurile si aici", a precizat Ghita Muresan, care tine astfel de cursuri si in SUA, la Washington Wizards, una dintre fostele sale echipe.

Tinerii participanti la tabara vor petrece un timp placut impreuna, avand parte de antrenamente de baschet supervizate direct de catre Ghita Muresan, demonstratii si concursuri cu premii.

 Evenimentul „Ghita Muresan Summer Camp 2013” va se desfăşoară la Cluj Napoca, in perioada 18 – 21 august, in parcarea Centrului Comercial Polus Center.

Citeşte şi 

Ce au în comun visele lui Ghiţă Mureşan şi cele ale mentalistului Cristian Gog

Ghiţă Mureşan: “Nu e normal să înjuri sportivii români care au fost la Londra. Doar să ajungi la o olimpiadă este mare lucru”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite