Când frumuseţea devine o povară. O fostă Miss, pusă să demisioneze dintr-un post public. „E bine pregătită, dar să nu fie suspiciuni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Ardelean a fost model şi lucrează ca jurist la un cabinet notarial. FOTO: Arhivă personală
Claudia Ardelean a fost model şi lucrează ca jurist la un cabinet notarial. FOTO: Arhivă personală

O tânără juristă, fost model şi câştigătoare a mai multor concursuri de frumuseţe, a demisionat din postul de  membru supleant 2, neremunerat, al Consiliului de Administraţie al unui spital din Cluj. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, spune că tânăra „are o pregătire foarte bună, dar i-am cerut demisia ca să nu existe suspiciuni”

Claudia Ardelean (27 de ani) a postat, zilele trecute, pe contul ei de Instagram faptul că a fost numită în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca. În presă au apărut mai multe articole despre tânără, fapt care l-a determinat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, să-i ceară demisia.

Membră în vechiul PNL, Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi, Studii Europene şi Facultatea de Drept, în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Este angajată ca jurist la un cabinet notarial. Claudia Ardelean a fost model şi a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe şi, de asemenea, are o agenţie de hostesse.

Surse din PNL au explicat pentru „Adevărul” că tânăra este foarte implicată în activitatea filialei locale a PNL, lucru care se poate vedea şi din fotografiile ei de pe Instagram, în care apare alături de politicieni precum Ludovic Orban, Emil Boc şi alţii.

Ea a fost pusă pe ultimul loc pe lista de Consiliu Local la ultimele alegeri locale. În ceea ce priveşte agenţia de hostesse: „Ea a fost model şi a păstrat legătura cu fetele. Astfel că, dacă sunt evenimente unde e nevoie de hostese, ea le aduce, dar se face totul legal cu chitanţă”, a explicat sursa citată, care a mai precizat că este o bună profesionistă. „Este angajată la un cabinet notarial şi cred că e cel mai bine pregătită dintre membrii Consiliului de Administraţie”, mai precizează sursa citată.

„E bine pregătită, dar să nu existe suspiciuni”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a trimis, miercuri dimineaţă, un comunicat de presă, în care explică motivele pentru care tânăra a fost pusă să-şi dea demisia

„Urmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la numirea, în calitate de supleant 2, a doamnei Claudia Ardelean, în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca (funcţie neremunerată), preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, face următoarea declaraţie publică: „Regret nespus incidentul.Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi (din care una de Drept) şi are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă ţin de viaţa privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a explicat Tişe.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite