Bilete cu reducere spectacolele apreciate în străinătate ale Teatrului Maghiar de Stat Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii teatrului pot merge spectatorii vor beneficia de bilete cu reducere la trei dintre spectacolele importante ale Teatrului Maghiar de Stat Cluj. Ideea aparţine conducerii instituţiei care doreşte să le facă io surpriză clujenilor la final de stagiune.

Pentru spectacolele „Leonce şi Lena“, „ Ruins True Refuge“ şi „ Leonida Gem Session“, clujenii pot cumpăra un bilet cu doar 5 lei sau pot să-şi cumpere bilete doar la primele două amintite şi primesc gratuit bilet la al treilea.
Biletele cu reducere pot fi achiziţionate de la casa de bilete a teatrului sau de pe pagina web Biletmaster.ro.

Programul pieselor de teatru
Duminică, 16 iunie, ora 20.00 – „Leonce şi Lena“ de Georg Büchner, regia: Gábor Tompa
miercuri, 19 iunie, ora 20.00 – „Ruins True Refuge“, regia: Gábor Tompa
joi, 20 iunie, ora 20.00 – „Leonida Gem Session“, după Caragiale în cădere liberă, regia: Gábor Tompa.

Duminică, 16 iunie, la ora 18.30, înainte de reprezentaţie va avea loc vernisajul expoziţiei foto semnată de Bence Makkai, cu fotografii făcute la workshopul de teatru pentru neprofesionişti, Atelier 200. La vernisaj va vorbi András Visky, iar cei prezenţi vor avea ocazia să urmărească şi filmul realizat în timpul atelierului, potrivit site-ului Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

Piese apreciate în străinătate. Fiecare dintre cele trei spectacole a fost deja prezent la festivaluri importante din străinătate şi urmează să fie meargă şi la altele. Leonce şi Lena a fost prezentat, printre altele, la Sarajevo, Bogota şi Praga, iar în data de 28 iunie este invitat în cadrul Festivalului Büchner International din Giessen, Germania. Spectacolul de teatru-dans, Ruins True Refuge va participa la ediţia a XXV-a a Festivalului Teatrelor Maghiare din Kisvárda, în data de 23 iunie. Leonida Gem Session a fost prezentat cu mare succes la Budapesta, la sfârşitul lunii mai.

Vă recomandăm şi:

Transilvania are propriul festival de carte. Călătorie în lumea literelor pe muzica lui Nucu Pandrea, singurul român care cântă la frunză

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri