Asociaţia EvolArts, din Cluj, sprijină cultura în centrele de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujul este darnic, în preajma sărbătorilor. Asociaţia culturală EvolArts din Cluj-Napoca a lansat campania „Donează o carte de Sărbători”, volumele colectate în cadrul acestei acţiuni urmând să fie oferite cadou copiilor şi tinerilor aflaţi în centrele de plasament.

Campania a început marţi şi se va derula până în ziua de Crăciun.

Persoanele care vor să doneze cărţi şi reviste pentru copii le pot aduce fie la Librăria "Bookstory" de pe str. Eroilor nr. 6-8, fie la Clubul "La Gazette" de pe strada. Călăraşilor nr. 1 (Parcul Cetăţuia). Există şi posibilitea unei solicitări electronice, pe adresa de e-mail office.evolarts@gmail.com, pentru preluarea cărţilor de la domiciliul celor ce doresc să doneze. Cărţile trebuie să se afle într-o stare bună şi să nu fie foarte vechi, pentru a nu fi periculoase din punct de vedere biologic.

Potrivit Agerpres, preşedintele Asociaţiei, Oana Dobi, este de părere că „toţi copiii defavorizaţi au nevoie de cultură, iar multe dintre centrele de plasament nu dispun, din lipsă de fonduri, de materiale culturale”. EvolArts doreşte să ofere copiilor din aceste centre aproximativ 1.000 de volume.

„Indiferent cât de mică sau cât de mare ar fi, orice donaţie de carte este apreciată. Toţi cei de fac donaţia de carte la Clubul „La Gazette” sunt serviţi de amfitrioni cu o cană de ceai fierbinte şi primesc şi un semn de carte folositor, care să le aducă aminte de gestul lor deosebit. Iar Librăria „Bookstory” oferă tuturor participanţilor la campanie o reducere de 5% la achiziţia unui volum nou, până la finele anului 2012”, a mai spus preşedinta Asociaţiei.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite