Alegeri parlamentare 2012. Boc: ninsoarea va afecta procentul celor care vin la vot. La Cluj zăpada are 16 centimetri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc a votat în Zorilor, în jurul orei 10.00
Emil Boc a votat în Zorilor, în jurul orei 10.00

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat că de 16 ore ninge cu diferite grade de intensitate la Cluj, iar prognoza, care anunţa zăpada de 10 centimetri a fost depăşită cu mult.El a anunţat că se va acţiona pe toate străzile oraşului, dar că traficul se va desfăşura în condiţii grele.

"Pe toate cele 657 de străzi aflate în graficul de deszapeyire s-a intervenit,  la unele chiar de 3 ori. În Cluj se circulă în condiţii de iarnă. La 6 dimineaţa s-a făcut schimbul de şoferi. Se circulă în condiţii de iarnă şi se va circula aşa în continuare", a declarat primarul. El a mai arătata că prognoza meteo anunţa că ninsoare va începe la 8 dimineaţa şi vor fi 10 centimetri de zăpadă pe carosabil. "Deja sunt 16 centimetri de zăpadă la Cluj , iar ninsoarea a început mai devreme. E atmosferă de iarnă, se bucură copii, dar autorităţile nu. Suntem pregătiţi să intervenim pe parcursul întregii zile. Prezenţa la vot va fi afectatată cu siguranţă de condiţiile meteo, sper că nu în municpiu", a mai spus Boc şi a făcut un apel la clujeni să cureţe trotuarele din faţa caselor.

Citeşe aici cum se derulează alegerile în tot judeţul la Cluj.

În toată ţara vremea rea afectează procesul de vot. Citeşe aici unde se înregistrează cele mai mari probleme.

La ora 10.00, niciun drum nu era închis nici în judeţ şi nici în municipiu, a arătat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei, Anca Sidonia Purdea. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite