Un poliţist din Olteniţa a refuzat o mită de 200 de euro. Banii, oferiţi de un şofer care a condus o maşină neînmatriculată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul legii nu s-a lăsat corupt Foto:Arhivă Adevărul
Omul legii nu s-a lăsat corupt Foto:Arhivă Adevărul

Un poliţist de la Biroul Rutier Olteniţ nu s-a lăsat corupt. El a alertat ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie(DGA), după ce un bărbat pe care l-a prins conducând un autoturism neînmatriculat s-a oferit să-l mituiască. Agentului de poliţie i s-au oferit 200 de euro pentru a trece cu vederea infracţiunea constatată în trafic.

Potrivit anchetatorilor, pe 1 februarie, ofiţerii DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi, sub coordonare procurorului, l-au prins în flagrant pe şofer când încerca să-l mituiască pe poliţist, oferindu-i 200 de euro.
 Agentul de poliţie B.M. din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Poliţia Municipiului Olteniţa – Biroul Rutier a sesizat D.G.A despre faptul că P.I. i-a promis bani pentru a nu-i întocmi dosar penal, după ce l-a depistat în trafic conducând un autovehicul neînmatriculat. În urma flagrantului, organizat cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, pe numele şoferului a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite