Un bărbat violent, arestat pentru 30 de zile după ce şi-a lovit soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat după ce a agresat o femeie FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost arestat după ce a agresat o femeie FOTO Shutterstock

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că şi-a lovit soţia şi a încălcat ordinul de protecţie emis pe numele său.

Poliţiştii călărăşeni au fost sesizaţi, în urmă cu 2 zile, de un tânăr, din comuna Dragoş Vodă cu privire la faptul că mama sa a fost agresată fizic de către soţ.

Conform cercetărilor efectuate, femeia în vârstă de 40 de ani a fost lovită cu pumnul în zona feţei de către un bărbat în vârstă de 45 de ani. 

Cu ocazia deplasării la domiciliul persoanei vătămate, bărbatul a încălcat una dintre obligaţiile impuse conform ordinului de protecţie provizoriu emis de către Judecătoria Lehliu-Gară, respectiv aceea de a nu se apropria la mai puţin de 5 metri de persoana vătămată. 

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecţie. Agresorul a fost reţinut  pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, ulterior, la data de 30 august, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm şi:

Armata Română se dotează cu aeronave fără pilot echipate cu rachete

La mall şi supermarket doar cu paşaportul COVID. Jurma: Veşti foarte bune

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite