Doi bărbaţi s-au tăiat reciproc într-un apartament din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook Poliţia Română
Foto Facebook Poliţia Română

Un bucureştean şi un argeşean s-au luat la ceartă, miercuri, într-un apartament din Piteşti. Scandalul a degenerat şi s-a încheiat cu sânge.

Unul dintre bărbaţi este tăiat în zona capului,iar celălalt, la un picior.

"S-au agresat reciproc"

Scandalul a fost sesizat în jurul orei 14.30

"În ziua de 18 august a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, cu privire la faptul că în municipiul Piteşti, într-un apartament din zona Fortuna, ar fi avut loc un conflict între doi bărbaţi, în urma căruia s-au agresat reciproc", precizează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş

La faţa locului au fost direcţionate echipaje din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, un tânăr de 22 de ani, din Bucureşti şi un bărbat de 56 de ani, din Curtea de Argeş, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu obiecte tăietor-înţepătoare. Astfel, bărbatul de 56 de ani, a suferit o plagă la nivelul capului şi a fost transportat la spital, iar tânărul prezenta o plagă la nivelul piciorului drept", mai precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite