Pompier, cercetat disciplinar după ce a bătut mai mulţi salvamari: „A vrut să-l spânzure de bara de la umeraşe din şifonier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un pompier din Constanţa este cercetat disciplinar după ce a fost acuzat că a bătut mai mulţi salvamari tineri. Bărbatul care lucrează la ISU Dobrogea are concediu medical încă din luna mai. În schimb, acesta a fost toată vara pe plajă, fiind asociat al unei firme de salvamar. Mai mulţi apropiaţi susţin că bărbatul este violent, mai ales atunci când consumă alcool.

Bărbatul ar fi distrus camerele de supraveghere din foişorul salvamarilor înainte de a-l bate pe tânăr.

„Mi-a luat mâna, mi-a ridicat-o, mi-a sucit-o la spate. Aici mă doare foarte tare. Mi-a dat cu pumnul în cap şi m-a ameninţat cu moartea dacă mai vin a doua zi la muncă. Umărul este dislocat, adică nu pot să-l duc în sus”, a spus Andrei Dulban, potrivit observatornews.ro.

Acestea n-ar fi fost singurele incidente violente.

„Consumă alcool foarte des şi asta îi dă o stare de agresivitate. Bate angajaţi. Bate salvamari. Chiar am avut un coleg pe care l-a bătut în maşină, după ce l-a bătut în maşină s-a dus peste el în cameră, l-a strâns de gât cu un prosop. A vrut să-l spânzure de bara de la umeraşe din şifonier”, a declarat Bogdan Ghimboaşă, şeful salvamarilor din Costineşti.
Bărbatul acuzat de agresiune lucrează cu jumătate de normă la firma care deţine serviciul de salvamar. În plus, acesta este salariat la ISU Dobrogea, unde în acest timp figurează ca fiind în concediu medical.

A fost demarată cercetarea disciplinară prealabilă pentru stabilirea existenţei sau inexistenţei unor abateri disciplinare ale subofiţerului respectiv.

Pe numele pompierului a fost depusă deja o plângere la poliţie. Şi şeful serviciului de salvamari spune că va face reclamaţie după distrugerea sistemului de supraveghere”, a declarat ISU Dobrogea.

Dosarul pompierului a fost preluat de Parchetul Militar. Până la această oră, bărbatul acuzat nu a putut fi contactat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite