Turiştii, în siguranţă. Poliţişti români, detaşaţi în Bulgaria, în staţiunea Bansko

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bansko, una dintre cele mai cunoscute staţiuni bulgăreşti FOTO Adevărul
Bansko, una dintre cele mai cunoscute staţiuni bulgăreşti FOTO Adevărul

Turiştii români care ajung în Bulgaria şi întâmpină probleme se pot adresa şi poliţiştilor români. Şase oameni ai legii, împărţiţi în 3 serii, vor fi detaşaţi până pe 12 martie 2017 în ţara vecină pentru a desfăşura activităţi de ordine şi siguranţă publică în staţiunea montană Bansko.


Este al şaptelea sezon de iarnă în care poliţiştii români desfăşoară activităţi comune de ordine şi siguranţă publică, alături de poliţişti bulgari şi greci, în staţiunea montană Bansko.
În perioada 19 decembrie 2016 — 12 martie 2017, 6 poliţişti români, în trei serii, toţi cunoscători ai limbii bulgare, vor desfăşura activităţi de siguranţă publică în cadrul unor patrule comune cu poliţiştii bulgari, în staţiunea turistică Bansko, din Bulgaria.

Astfel, în perioada 19 decembrie 2016 — 18 ianuarie 2017, prima serie de doi poliţişti români va patrula împreună cu poliţiştii bulgari şi greci, în cadrul unor patrule auto sau pedestre, în uniforma de serviciu proprie. Aceştia vor consilia, sprijini şi îndruma turiştii români aflaţi pe teritoriul bulgar.
“Este al şaptelea an în care se organizează asemenea misiuni, activităţile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiştilor români care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct poliţiştilor români pentru soluţionarea unor probleme, deşi se aflau pe teritoriul altui stat”, a anunţat Poliţia Română.
 

Vă recomandăm şi:

Măsuri de fluidizare a traficului la frontiera cu Bulgaria în perioada sărbătorilor de iarnă

Migranţi irakieni întorşi din drum, la graniţa cu Bulgaria. Suspecţii intenţionau să ajungă în Germania

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite