Trafic în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţ. Pe A2, strat de zăpadă de 3 centimetri, carosabil acoperit cu gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ninge viscolit în judeţul Călăraşi Foto:Arhivă Adevărul
Ninge viscolit în judeţul Călăraşi Foto:Arhivă Adevărul

Deşi ninge viscolit de mai bine de 12 ore, niciun drum din judeţul Călăraşi nu a fost închis. Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române a anunţat că se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti - Constanţa şi pe A4 Ovidiu- Agigea.

 
Poliţiştii spun că pe A2, între kilometrii 12 şi 212, pe alocuri stratul de zăpadă în amestec cu material antiderapant măsoară 1-3 centimetri, iar sub acesta s-a format gheaţă. De asemenea, pe anumite sectoare ale autostrăzii A4, din cauza carosabilului umed şi a temperaturilor scăzute există gheaţă.
 
„Menţionăm că se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă.  Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulaţie”, spun poliţiştii. Drumarii au ieşit în teren încă de duminică seară, în judeţul Călăraşi acţionându-se cu 29 autoutilaje pe tot sectorul şi pe A2.
 

Vă recomandăm şi:

Cum va fi vremea de Bobotează. Cât de mult se încălzeşte, unde lovesc ninsorile şi ce zone vor fi stăpânite de polei

Prognoza meteo pentru începutul anului 2016. Cum va fi vremea în primele 3 luni

Prognoza meteo: vreme de primăvară în decembrie. Când încep să scadă temperaturile şi cât de frig se face

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite