Şoferi băuţi, reţinuţi de poliţişti în trafic. Ambii au refuzat prelevarea de probe biologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în trafic FOTO Poliţia Română
Controale în trafic FOTO Poliţia Română

Doi şoferi, prinşi băuţi la volan, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au refuzat testarea pentru alcoolemie. Unul dintre ei a fost depistat pe DN4, celălalt, în municipiul Călăraşi.

În seara zilei de 14 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Curcani au oprit în trafic pe DN 4, în comuna Şoldanu, un bărbat în vârstă de  35 de ani, din municipiul Bucreşti, care conducea un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice. Ulterior, la data de 15 noiembrie, faţă de bărbat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă Călăraşi.

Tot în aceeaşi zi, oamenii legii din municipiul Călăraşi au depistat în trafic pe strada Rocadă  un bărbat în vârstă de 36 de ani, care conducea un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a  refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. În ambele cazuri, poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Anunţul care a aruncat în aer chiriile din Cluj. Trei nopţi într-un apartament cu două dormitoare costă 9.000 de euro

 

Şefii TVR şi Radio România, lefuri mai mari decât ale primului om în stat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite