Şoferul unui autobuz plin cu elevi, surprins de poliţişti în trafic aproape în comă alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO www.radiotargujiu.ro
FOTO www.radiotargujiu.ro

Şoferul unui autobuz care transporta elevi a fost depistat de o patrulă rutieră în timp ce conducea beat. Bărbatul a fost testat cu alcooltestul, dar a refuzat ulterior să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

Poliţiştii postului de Poliţie Răchitoasa, judeţul Bacău, au oprit în trafic, pe raza localităţii, un autobuz condus de un bărbat de 48 de ani ce transporta elevi de pe raza comunelor Coloneşti şi Răchitoasa.

”În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,94 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au reţinut acestuia permisul de conducere, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulaţie”, a declarat inspectorul Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele său pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Microbuz şcolar plin cu elevi lovit puternic de o autospecială de poliţie

Mustrare scrisă pentru şoferul care a permis ca un elev să fie bătut de un adult în microbuzul şcolar

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite