S-a deschis AgriPlanta, cel mai mare târg agricol. Fermierii, aşteptaţi la Fundulea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul se desfăţoară n perioada 19-22 mai FOTO Adevărul
Târgul se desfăţoară n perioada 19-22 mai FOTO Adevărul

Concept de expoziţie agricolă unic în România, pe model german, AgriPlanta şi-a deschis porţile pentru mii de fermieri din toată ţara. Ediţia din acest an, cea de-a şasea, se desfăşoară în perioada 19-22 mai 2016, în Bărăgan, la Fundulea.


Evenimentul îşi deschide porţile pentru fermierii din toată ţara şi pentru principalii producători şi importatori de utilaje agricole. În cadrul manifestării vor fi prezentate loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstraţii cu maşini agricole şi standuri expozitionale(utilaje şi echipamente agricole, sămânţă, îngrăsăminte şi fertilizatori).
Începând cu anul 2013 cele două expoziţii de renume din domeniul agricol, AgriPlanta şi RomAgroTec au fost organizate de DLG InterMarketing ca o singură expoziţie. Pentru  veni în sprijinul fermierilor în partea de vest a ţării, DLG Intermarketing a lansat conceptul de expozţie în câmp şi în judeţul Timiş.

Dezvoltată ca platformă de comunicare şi networking pentru profesioniştii din agricultură şi oferind oportunităţi pentru parteneriate durabile, expoziţia AgriPlanta – RomAgroTec se va desfăşura pe o suprafaţă de 30 de hectare teren arabil, fiind structurată pe mai multe zone: expunere în aer liber, demonstraţii cu maşini agricole, loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole. La fiecare ediţie au participat peste 150 de expozanţi din 17 ţări, iar numărul vizitatorilor a depăşit anul trecut 10.000 de persoane.
 

Vă recomandăm şi:

Piteştenii, atraşi cu viţel la proţap, la cel mai important eveniment dedicat agriculturii organizat în Argeş

Târg agricol filmat cu dronă la Piteşti

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite