Rezultate finale Bacalaureat 2021. Notele după contestaţii vor fi afişate pe 9 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele finale la bacalaureat vor fi afiţate vineri, 9 iulie FOTO Adevărul
Rezultatele finale la bacalaureat vor fi afiţate vineri, 9 iulie FOTO Adevărul

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: recunoaşterea/echivalarea/susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.

Rata cumulată de promovare la Bacalaureat, înainte de contestaţii, la nivelul ţării, a fost de 67,8%, în creştere cu aproximativ 5% faţă de aceeaşi etapă de afişare din sesiunea iunie-iulie a anului trecut - 62,9%.

Elevii de la clasa a XII-a din judeţul Călăraşi pot vedea aici rezultatele. Două medii de 10 au obţinut de elevii călărăşeni la examenul din acest an. Este vorba despre doi absolvenţi, unul de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Călăraşi, celălalt de la Colegiul Neagoe Basarab din OlteniţaÎn conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, rezultatele au fost publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: recunoaşterea/echivalarea/susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise

Vă mai recomandăm şi:

Cum a ajuns club al pescarilor o veche cherhana, părăsită de decenii, de la malul Dunării. Cât a costat transformarea

Prognoza meteo: România, lovită de căldura tropicală. Unde va fi cel mai rău, când scăpăm de caniculă 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite