Rezultate Evaluare Naţională 2021. Ce note au luat elevii din judeţul Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost afişate rezultatele la Evaluare Naâională 2021 FOTO Adevărul
Au fost afişate rezultatele la Evaluare Naâională 2021 FOTO Adevărul

Rezultatele la Evaluare Naţională 2021 au fost publicate marţi pe site-ul evaluare.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse marţi (în intervalul orar 16.00 - 19.00) şi miercuri (în intervalul orar 08.00 - 12.00), acestea putând fi transmise şi prin mijloace electronice.

Rezultatele pot fi văzute aici. Niciun elev din judeţul Călăraşi nu a luat notă maximă, cea mai mare medie a fost 9,82 şi a fost obţinută de un elev de la Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu din municipiul Călăraşi.

Candidaţii care depun/transmit contestaţiile prin mijloace electronice completează, semnează şi depun/transmit tot prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

Absolvenţii învăţământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu pot finaliza/participa la probele de examen pot susţine aceste probe în etapa specială, programată în perioada 5 - 12 iulie, precedată de etapa de înscriere (28 iunie - 2 iulie). 

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo: Un val de aer tropical loveşte România. Unde face ravagii vremea rea

Viaţa în cel mai depopulat oraş minier. „Oamenii îşi vindeau locuinţele pentru o ladă de bere” VIDEO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite