Rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ din judeţul Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puţin peste 79% din cadrele didactice din judeţul ălăraşi s-au vaccinat anti-COVID FOTO Adevărul
Puţin peste 79% din cadrele didactice din judeţul ălăraşi s-au vaccinat anti-COVID FOTO Adevărul

SJ Călărasi a publicat rata de vaccinare a personalului din fiecare unitate de învătământ din judeţul Călăraşi. Cursurile se reiau cu prezenţă fizica luni, 8 noiembrie, în unitătile în care rata de vaccinare anti Covid este de peste 60%.

Cea mai mare rată de vaccinare se înregistrează la Şcoala Postliceală Sanitară din Olteniţa, 98% din personal fiind imunizat anti-COVID, urmată de şcoala gimnazială din comuna Căscioarele, cu 93,33%, şi grădininiţa Amicii din municipiul Călăraşi, cu 93%. Conform informaţiilor oficiale, în judeţul Călăraşi, rata de vaccinare a cadrelor didactice este de 70,63%. La polul opus, cu o rată mică de imunizare se află şcoala din comuna Vlad Ţepeş, unde doar 27% din cadrele didactice s-au vaccinat.

Şcoala şi grădiniţa încep, luni, 8 noiembrie, pentru toţi copiii, iar orele se vor ţine fizic acolo unde rata de vaccinare e mai mare de 60%, a declarat, vineri, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. El a spus că, potrivit situaţiei de săptămâna trecută, rata de vaccinare de peste 60% există în 54% din şcolile şi grădiniţele din învăţământul de stat şi privat.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Un medic reclamă tupeul pacienţilor cu coronavirus, nevaccinaţi şi care nu cred în boală, dar care le spun doctorilor cum să-i trateze

Raed Arafat avertizează asupra antiviralelor vândute la negru: Capsulele pot conţine cretă sau făină

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite