Porţi deschise la ISU Călăraşi. Simulări, echipamente de ultimă generaţie şi recompense pentru militarii merituoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua porţilor deschise la ISU Călăraşi pe 1 aprilie FOTO Adevărul
Ziua porţilor deschise la ISU Călăraşi pe 1 aprilie FOTO Adevărul

Călărăşenii sunt aşteptaţi vineri, 1 aprilie, la sediul ISU „Barbu Ştirbei”, unde militarii vor desfăşura o serie de activităţi dedicate aniversării a 121 de ani de la înfiinţarea primei structuri de pompieri cu comandă militară din Bărăgan.


Invitaţii pompierilor vor avea ocazia să vadă cele mai noi autospeciale şi echipamente din dotare, autospecialele şi echipamentele specifice activităţii cu care se acţionează zi de zi pentru salvarea vieţii şi bunurilor cetăţenilor, cât şi pentru protejarea mediului.

Toate cele şapte subunităţi ale ISU Călăraşi vor efectua exerciţii demonstrative specifice activităţii salvatorilor: simularea stingerii unui incendiu, simularea intervenţiei la un accident rutier cu mai multe victime, simulări de salvare a persoanelor blocate din diferite medii, simulări la intervenţii în medii contaminate, simulari de intervenţii pirotehnice şi multe altele.

Militarii merituoşi, premiaţi

Totodată, cei care vor fi oaspeţii pompierilor cu această ocazie, vor avea ocazia să afle informaţii utile despre modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă: incendiu, cutremur, inundaţii sau descoperirea elementelor de muniţie rămase neexplodate din timpul conflictelor militare.

În cadrul sedinţei festive se vor acorda recompense acelor cadre militare care s-au evidenţiat în activitatea profesională şi au obţinut rezultate deosebite şi de asemenea se vor acorda diplome şi premii cadrelor militare care obţin locuri fruntaşe la competiţiile sportive dedicate Zilei  Inspectoratului la disciplinele şah şi tenis de masă.
 
Vă recoamandăm şi:

Carieră. ISU caută tineri dornici să devină pompieri profesionişti

Ziua Protecţiei Civile deschide porţile la ISU. Pompierii, pregătiţi pentru simulări de exerciţii tactice

O maşină a Poliţiei, mistuită de flăcări. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite