O maşină a Poliţiei, mistuită de flăcări. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre autoturismele aparţinând Inspectoratului Judeţean de Poliţie a fost găsit ars într-o parcare din oraş. Din primele cercetări, se pare că un scurtcircuit a fost cauza incendiului.



Conform experţilor, maşina s-a făcut scrum în urma unui scurtcircuit la calculatorul de bord. Incidentul s-a petrecut luni, 13 ianuarie, la ora 05.12. Poliţiştii au fost alertaţi despre incendiul produs în parcarea din spatele „Parcului Florilor” din municipiul Călăraşi, la un autoturism marca Dacia Logan. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care au constatat că autoturismul, aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, prezenta urme de incendiere, cu preponderenţă în zona habitaclului şi a compartimentului motor, fiind distrus în proporţie de 50 %”, a anunţat ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. 

Incendiul a fost stins rapid de pompieri, la faţa locului nefiind identificate urme de materiale sau substanţe inflamabile.  Din primele cercetări, efectuate în prezenţa unui expert tehnic în incendii, din partea Biroului de Expertize Tehnice de pe lângă Tribunalul Brăila, s-a constatat că incendiul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit la calculatorul de bord. Poliţia a deschis dosar penal sub aspectul infracţiunii de distrugere din culpă şi cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Vă recoamdăm şi:

FOTO Patronul Cherhanalei din Olimp, mort după ce maşina i-a explodat. Victima şi-a pregătit sinuciderea: avea butelii cu gaz în autoturism

FOTO Incendiu în centrul municipiului Tulcea: două maşini parcate lângă biserica Bunavestire, distruse. Poliţiştii au dus la secţie un suspect

Volkswagen incendiat în judeţul Tulcea

Un BMW a fost incendiat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite