Poliţia, cu ochii pe Autostrada Soarelui în minivacanţa de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul pe A2 va fi supravegheat de poliţişti FOTO Adevărul
Traficul pe A2 va fi supravegheat de poliţişti FOTO Adevărul

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că, în minivacanţa de Rusalii, aproximativ 24.600 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri vor acţiona zilnic. O atenţie deosebită va fi acordată Autostrăyii Soarelui, drumul care leagă Bucureştiul de litoral.

  ”În perioada 18 – 21 iunie 2021, o medie zilnică de aproximativ 24.600 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri vor acţiona în sistem integrat, la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea faptelor nelegale şi pentru descurajarea activităţilor care pot pune în pericol sănătatea cetăţenilor, precum şi pentru asigurarea intervenţiilor în sprijinul cetăţenilor, inclusiv în cazul producerii unor situaţii de urgenţă. 

Astfel, în fiecare zi, aproximativ 10.000 de poliţişti sunt pregătiţi să intervină, atât ca urmare a solicitărilor adresate de cetăţeni, cât şi pentru a preveni şi combate infracţionalitatea de orice natură şi faptele care perturbă ordinea şi liniştea publică”, a transmis, vineri, MAI.

Sursa citată a precizat că o atenţie deosebită va fi acordată prevenirii accidentelor grave şi fluidizării traficului pe arterele care de obicei sunt aglomerate în astfel de perioade, precum autostrada A2 si DN1.

 Poliţia Rutieră a suplimentat efectivele mai ales pe principalele drumuri care fac legătura cu litoralul sau cu staţiunile montane.

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo: Când ajunge în România ciclonul care face prăpăd. Avertisment de la meteorologi, ce ne aşteaptă

Începe etapa a III-a programului Rabla pentru electrocasnice. Ce vouchere se pot genera de astăzi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite