O maşină a intrat în vitrina unui magazin din judeţul Galaţi. Şoferul s-a prezentat singur la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maşină a intrat în vitrina unui magazin,sursa: Munikipiul Tecuci
O maşină a intrat în vitrina unui magazin,sursa: Munikipiul Tecuci

Accident rutier atipic în oraşul Tecuci, din judeţul Galaţi. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat în vitrina unui magazin. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar şoferul s-a prezentat singur la Poliţie.

Potrivit IPJ Galaţi, incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din oraşul Tecuci. Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unei maşini, a intrat în vitrina unui magazin. După accident, el s-a dus la Poliţie şi a fost amendat cu suma de 870 de lei. De asemenea, tânărul va acoperi valoarea pagubelor făcute proprietarului magazinului.

Un incident asemănător a avut loc într-o intersecţie din Tecuci. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit peretele unei clădiri, scena fiind surprinsă de o cameră de supraveghere. Şoferul a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 07.00, la intersecţia străzilor Traian şi Gloriei, din municipiul Tecuci. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat,  de 75 de ani, din municipiul Tecuci, şi a fost sancţionat contravenţional cu 580 de lei amendă, pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi neprezentarea, în 24 de ore, la poliţie, pentru sesizarea evenimentului soldat cu pagube materiale. Totodată,  i-a fost ridicat permisul de conducere,  în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 30 de zile”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Vă recomandăm şi: 

O nouă operaţiune impresionantă la podul suspendat peste Dunăre. Constructorii japonezi pregătesc întinderea cablurilor principale VIDEO

Momentul în care doi soţi sunt spulberaţi pe „zebră”. Bărbatul a fost aruncat în aer câţiva metri VIDEO

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri