Pisică salvată de pompierii călărăşeni dintr-o fântână adâncă de 20 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pisica teafără a fost predată proprietarei FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Pisica teafără a fost predată proprietarei FOTO Facebook/ISU Călăraşi

O pisică din comuna Dichiseni a fost salvată ca prin minune de pompierii călărăşeni dintr-o fântână dezafectată. Felina căzuse în groapă, iar mienatul său a alertat un trecător care i-a chemat pe militari să intervină.

Salvatorii călărăşeni au fost solicitaţi în seara zilei de joi, 4 martie, să intervină în localitatea Dichiseni, pe strada I.L.Caragiale, pentru salvarea unei pisici căzute într-o fântână dezafectată, aflată pe marginea drumului, care avea un metru în diametru şi aproximativ 20 de metri adâncime.

Un trecător din comuna Dichiseni, în timp ce se întorcea spre casă a auzit mieunatul unei pisici dintr-o fântână dezafectată şi a cerut sprijinul pompierilor militari. Pompierii s-au deplasat la locul intervenţiei şi în aproximativ 20 de minute au reuşit, cu ajutorul echipamentelor şi accesoriilor din dotare, să aducă la suprafaţă pisica nevătămată, pe care i-au dat-o proprietarei. Femeia le-a mulţumit pompierilor pentru sprijin, în timp ce îşi strângea din nou la piept pisica îndrăgită.

Vă mai recomandăm şi:

Povestea tulburătoare a generalului-erou care s-a vaccinat la 105 ani. Este bunicul profesorului care a murit după vaccin

Oficial: Cursuri faţă în faţă, permise pentru elevii din anii terminali, în zonele roşii DOCUMENT

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite