Pericol în trafic. Şoferi fără permis sau drogaţi, prinşi la volan de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Control în trafic FOTO Adevărul
Control în trafic FOTO Adevărul

Un tânăr fără permis, care a fost prins conducând pe drumurile publice, a fost reţinut de poliţiştii călărăşeni. Incidentul a avut loc marţi, 1 martie, pe DN4. Un altul, care consumase cannabis, s-a ales cu dosar penal.

În timpul unui control în trafic, poliţiştii din Budeşti au depistat un tânăr, de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul pe D.N.4, fără a poseda permis de conducere. 

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. 

Ulterior, a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Miercuri, 2 martie, un alt tânăr aflat la volan a dat nas în nas cu poliţiştii. Aceştia au oprit pentru control pe strada Muşeţelului un autoturism condus de un tânăr, de 19 de ani, din municipiul Călăraşi. 

Întrucât bărbatul manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanţa THC-5 (cannabis). Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

LIVE TEXT | O săptămână de război în Ucraina. Suburbiile capitalei au fost bombardate peste noapte. La Casa Albă, Biden anunţă că „Putin e izolat de lume“

 

Războiul din Ucraina dă târcoale României atât pe uscat, cât şi pe mare

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite